Avgasmätare och rökgasmätare

Hos oss finner du avgasmätare och rökgasmätare som för både bensin och dieselmotorer som uppfyller de högst ställda kraven på mätnoggrannhet. När det kommer till avgasanalys har vi det du behöver. Välkommen att läsa mer på SUN avgasskola.

Nya generationens avgasmätare
Vår MAHA MET 6.X är en serie instrument som med fördel kan kopplas upp i PC/nätverksmiljö. De olika instrumenten i serien kan mäta och beräkna CO, HC, CO2, O2, NO, NO2, NOx, Lambda, röktäthet, K-värde och partikelkoncentration. Det ger dig möjlighet att välja mellan 4-gasmätare, 5-gasmätare, rökgasmätare / opacimeter / partikelmätare eller allt i ett och samma instrument med gemensam sondslang.

För traditionell avgasmätning är SUN MGA 2020 med tydlig LED-display det perfekta valet. Oavsett vad du söker kan vi som etablerad leverantör erbjuda nya generationens avgasmätare för att du ska få så exakta mätningar som är möjligt. Vi är noga med att erbjuda hög kvalitet till bra pris.

25 års erfarenhet
Med 25 års erfarenhet av branschen och varumärken av hög standard är vi rätt leverantör för dig. Vi utför även service över hela Sverige. Maila oss på info@sunmaskin.se redan idag – vi levererar din mätare omgående.

Visa information

Kontakta oss