Billyftar

Här finner du ett billyftar till bilar och transportbilar. Vi erbjuder ett brett sortiment från erkända europeiska märken som MAHA och John Bean, Snap-on Equipment. Utbudet omfattar billyftar i flera olika typer från 3,0 – 6.5 ton. Då vi endast arbetar med premiumvarumärken kan du försäkra dig om att den lyft du beställer av SUN Maskin & Service är av högsta standard.

Skräddarsydda efter kundens behov
Vårt breda utbud av fordonslyftar omfattar 2-pelarlyftar, 4-pelarlyft, saxlyftar, dubbelsaxlyftar, låglyftar och golvförsänkta ingroundlyft. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet. Med många typer av tillbehör till hands kan vi skräddarsy billyften efter dina behov. Det ger dig en fordonslyft anpassad efter just din verkstad!

Att välja rätt fordonslyft
Att köpa, använda och välja rätt fordonslyft kräver en hel del kunskaper av användaren. Vi på SUN Maskin & Service är måna om att du får rätt modell till just din verksamhet. Våra kunniga säljare finns såklart tillgängliga för att ge dig råd och tips för kommande investeringar. På sidan “Utbildningar” finns även möjlighet att läsa på lite på egen hand.

25 års erfarenhet
Som en etablerad leverantör med över 25 års erfarenhet i branschen kan vi garantera att vi kan erbjuda dig just den fordonslyft som du är i behov av. Se en del av vårt utbud nedan. För mer information kontakta oss på 054 – 85 00 75 eller info@sunmaskin.se. Välkommen!

Visa information

2-pelarlyftar

En 2-pelarlyft är väl anpassad för service och tar upp lite golvplats på verkstaden när de inte används. Våra 2-pelarlyftar finns i allt från 3.0 - 6.5 tons lyftkapacitet från ledande europeiska tillverkarna MAHA och John Bean, Snapon Equipment.

4-pelarlyftar

4-pelarlyftar är anpassade för inspektion och används ofta av besiktningsstationer och vid hjulinstsällning. 4-pelarlyftar har högre lyftkapacitet och är därför populära på verkstäder för service- och transportfordon. Våra premium 4-pelarlyftar från europeiska MAHA och John Bean finns från 4.0 - 5,0 tons lyftkapacitet.

Golvförsänkta 1-pelarlyftar

Golvförsänkta lyftar fungerar mycket bra för servicearbeten och tar upp väldigt lite golvyta samtidigt som de är estetiskt tilltalande. Våra golvförsänkta 1-pelarlyftar från marknadsledande MAHA finns med olika lyftarmar och en lyftkapacitet på 3.0 ton.

Golvförsänkta 2-pelarlyftar

Golvförsänkta lyftar fungerar mycket bra för servicearbeten och tar upp väldigt lite golvyta samtidigt som de är estetiskt tilltalande. Våra golvförsänkta 2-pelarlyftar från marknadsledande MAHA finns med olika lyftarmar och en lyftkapacitet på 3.0 - 6.5 ton.

Golvförsänkta 4-pelarlyftar

Låglyftar

En låglyft är en riktigt smidig tillgång i verkstaden. Perfekt för däckskifte, rekond, lackering och lättare service!

Saxlyftar

Saxlyft med körbanor av högsta kvalitet från Tyska MAHA. En extremt stabil konstruktion gör lyften väl lämpad för hjulinställning. Finns med lyftkapacitet från 4,2 - 5,0 ton. Flera typer av tillbehör gör det möjligt att skräddarsy lyften efter dina behov.

Dubbelsaxlyftar

Premium lågprofils dubbelsaxlyftar med lyftkapacitet från 3,0 - 3,5 ton från europeiska tillverkare med kvalitet i fokus.

Tillbehör lyftar

Olika tillbehör till fordonslyftar som exempelvis lyftkuddar, lyftblock, adapters och gummimattor.

Kontakta oss