gammal-start

[wcpcsu id='83']

Hög kvalitet till bra pris

Vi arbetar alltid med varumärken som håller högsta standard.
Det är så vi håller våra kunder nöjda!

Aktuellt

 • 4 October, 2023 Fältserviceaggregat som hanterar HFO

  ECK_Land_2020

  Nu finns fältserviceaggregatet ECK Land för r1234yf(HFO).

  ECK Land är utformad för att erbjuda en idealisk lösning när du utför service på AC-system för entreprenad -, jordbruk- och lastmaskiner. Med sin stabila stålkonstruktion är den enkel att transportera i servicefordon. Helautomatisk AC-station för att tömma, återvinna och fylla kylmedium. Mycket lättanvänd och logiskt uppbyggt gränssnitt med svenska menyer. Nu klarar den även "nya" HFO-gasen! Läs mer om ECK Land på våra produktsidor. SUN ECK landECK_Land_vagn

  Läs mer >
 • 27 September, 2023 Premiumleverantörer i samarbete!

  SUN Maskin & Service återförsäljare av Optimel verkstadsutrustning Pressmeddelande Karlstad / Uppsala 2023-09-27

  Nu knyter vi på SUN ytterligare en premiumleverantör till vårt utbud. Genom Optimel verkstadsinredning kan vi nu erbjuda svensktillverkade arbetsbänkar från Optimel’s egen fabrik i Uppsala.

  Med 60 år av gemensamma erfarenheter kan vi på SUN och Optimel hjälpa din verkstad att nå sin fulla potential! 1997 startade Optimel sin verksamhet med inriktning på tunnplåt. Från 2007 utvecklas inredningskoncept i samarbete med välrenommerade bilverkstäders önskemål. Svensktillverkade arbetsbänkar, oljebarer, förvaringsskåp från egen fabrik i Uppsala, med full kontroll på hela produktionscykeln. Tillsammans med SUN’s kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass. Optimel’s koncept bygger på förmonterade arbetsbänkar som levereras färdiga med el/data/16A en så kallat ”Plug-and-Play” lösning. Inget kostsamt montage på plats. Med ”Plug and Play” lösningen byter vi även enkelt ut din inredning under pågående drift. Inga fördyrande långa stopp i den dagliga driften. I och med starten 1994 har vi på SUN Maskin & Service i 30 år levererat premium test- och verkstadsutrustning till både stora som små verkstäder, bilbesiktningar, skolor och Försvarsmakten. Vi erbjuder även via vår serviceavdelning en trygghet för att utrustningens funktion och livslängd uppehålls. Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film. SUN och Optimel hälsar gamla som nya kunder välkomna att testa vårt samarbete. SUN Maskin & Service återförsäljare av Optimel verkstadsinredning Ladda ned pressmeddelandet med kontaktuppgifter (Pdf)

  Läs mer >

Marknadsledande på service av verkstads­utrustning för bilar

Vi är ackrediterade av Swedac att utföra kalibrering av bromsprovare och tryckgivare, tryckmanometrar, avgasmätare, ljusinställningsaggregat, ljusinställningssplats och retardationsmätare enligt ISO 17025.

Kontakta oss