gammal-start

[wcpcsu id='83']

Hög kvalitet till bra pris

Vi arbetar alltid med varumärken som håller högsta standard.
Det är så vi håller våra kunder nöjda!

Aktuellt

 • 24 February, 2023 Att serva en elbil

  Cupra elbil MAHA MA STAR 2-pelarlyft Att serva en elbil är i många fall inte så annorlunda. Men det finns en del moment där man kan behöva tänka sig för då elbilar har fler komponenter i underredet som behöver skyddas. Bland våra utbildningar delar vi nu med oss av hur du använder några typer av vår verkstadsutrustning bäst ihop med en elbil.

  → SUN Att serva en elbil

  Välkommen in!

  Läs mer >
 • 7 February, 2023 DäckData stöder TreadReader

  TreadReader är kompatibelt med affärssystemet DäckData

  2500 verkstäder är redan kompatibla med TreadReader™. Gör det enkelt att öka din lönsamhet och samtidigt ge dina kunder mervärde redan idag!

  Nu kan du enkelt koppla samman DäckData med TreadReader mönsterdjupsmätare och få in alla mätningar direkt in i funktionerna Försäljning och Däckhotell. Med smarta grafer och bilder på slitage är det enkelt att se eventuella snedslitage och boka in en hjulinställning och öka din lönsamhet samtidigt som dina kunder får ett mervärde. DäckData är ett av norra Europas största affärssystem för däckbranschen och har idag 5000 användare på 2500 verkstäder. ”TreadReader kan skicka in mätdata till vårt program”, meddelar Compilator AB, skaparna av programmet DäckData. ”Vi har sedan länge utvecklat stöd för TreadReader.” Affärssystemet DäckData hanterar hela däckaffären, och med detaljerade mätdata och 3D-modeller från TreadReader kan däckaffären utvecklas ytterligare. TreadReader är en smart lösning som lämpar sig för alla typer av verkstäder som visar alla skanningsdata på ett enkelt och organiserat sätt, oavsett om du väljer den handhållna enheten eller golvrampen. Nästa steg i er däckverksamhet är redan förberedd - välkommen att prata TreadReader med oss redan idag!

  Läs mer >

Marknadsledande på service av verkstads­utrustning för bilar

Vi är ackrediterade av Swedac att utföra kalibrering av bromsprovare och tryckgivare, tryckmanometrar, avgasmätare, ljusinställningsaggregat, ljusinställningssplats och retardationsmätare enligt ISO 17025.

Kontakta oss