Leverantörer

Leverantörer

Vi handplockar våra leverantörer för att kunna erbjuda dig som kund, premium verkstadsutrustning och inredning till fordonsbranschen.

Vårt fokus är riktat mot europeiska leverantörer med stor erfarenhet och många år i branschen. Detta ger dig som kund en stor trygghet i din strävan att tillgodose dina kunders ökade behov av avancerad och kundanpassad service.

Vi är även svensk generalagent för tyska MAHA som är marknadsledande i världen på testutrustning för fordon, lyftar och emissionsmätning.

Vi är även återförsäljare av ikoniska John Bean som grundades redan 1904. Idag är de en av världens ledande märken inom sektionen däckmaskiner och hjulinställning.

Nedan kan du läsa mer om våra leverantörer. Besök respektive leverantör genom att klicka på logotypen.

leverantör leverantörer maha

MAHA grundades 1969 och är en marknadsledande tysk tillverkare på testutrustning för fordon, fordonslyftar och emissionsmätning. Globalt sett är de den mest produktiva tillverkaren av fordonstester inom samtliga tillämpningsändamål. Är världsledande inom bromsprovsteknik.

Leverantör leverantörer snap on snap-on

Snap-on koncernen, en ledande global innovatör, tillverkare och marknadsförare av verktyg, diagnostik, verkstadsutrustning, programvara och tjänster för professionella användare.

Saxlyft 4.2 ton VAS 6804 MAHA
Leverantör leverantörer John Bean

Grundades 1904 i USA av John Bean. De är en av världens ledande märken av verkstadsutrustning för bilverkstäder gummiverkstäder och plåtverkstäder. Först i världen med bl a 3D hjulinställare. Tillverkar hjulinställare, monterings- och balanseringsmaskiner av högsta klass. Ägs av Snap-on koncernen.

leverantör leverantörer ECOTECHNICS

Ecotechnics grundades 1995 med målet att producera tekniskt avancerade system för dagens bilverkstäder. På bara några år har Ecotechnics blivit världsledande inom luftkonditioneringssektorn, de har hög teknisk kompetens inom utveckling av nya produkter, ny design, egenutvecklade nya modellpatent och prototyper.

Leverantör leverantörer Romess

Romess grundades 1970 med målet att erbjuda lösningar för de problem som andra företag har. Verksamhetsområdet är utvecklingen av serviceinstrument för motorfordonssektorn. Tex chassihöjdsmätare m.m.