Leverantörer

Leverantörer

Vi handplockar våra leverantörer för att kunna erbjuda dig som kund, premium verkstadsutrustning och inredning till fordonsbranschen.

Vårt fokus är riktat mot europeiska leverantörer med stor erfarenhet och många år i branschen. Detta ger dig som kund en stor trygghet i din strävan att tillgodose dina kunders ökade behov av avancerad och kundanpassad service.

Vi är även svensk generalagent för tyska MAHA som är marknadsledande i världen på testutrustning för fordon, lyftar och emissionsmätning.

Vi är även återförsäljare av det mycket uppskattade Hofmann, världsledande inom sektionerna däckmaskiner och hjulinställning.

Nedan kan du läsa mer om våra leverantörer. Besök respektive leverantör genom att klicka på logotypen.

leverantör leverantörer maha

MAHA grundades 1969 och är en marknadsledande tysk tillverkare på testutrustning för fordon, fordonslyftar och emissionsmätning. Globalt sett är de den mest produktiva tillverkaren av fordonstester inom samtliga tillämpningsändamål. Är världsledande inom bromsprovsteknik.

Leverantör leverantörer snap on snap-on

Snap-on koncernen, en ledande global innovatör, tillverkare och marknadsförare av verktyg, diagnostik, verkstadsutrustning, programvara och tjänster för professionella användare.

Saxlyft 4.2 ton VAS 6804 MAHA
Hofmann logotyp

Hofmann är världsledande inom hjulserviceteknik och tillhandahåller utrustning för balansering, däckbyte och hjulinställning. Sedan 1931 har Hofmann varit en pålitlig partner för bilindustrin över hela världen. Maskinerna kombinerar användarvänliga funktioner med den senaste tekniken på marknaden. Resultatet är ett stort antal patenterade innovationer – och nöjda användare! Hofmann står för innovation, precision och teknisk spetskompetens.

leverantör leverantörer ECOTECHNICS

Ecotechnics grundades 1995 med målet att producera tekniskt avancerade system för dagens bilverkstäder. På bara några år har Ecotechnics blivit världsledande inom luftkonditioneringssektorn, de har hög teknisk kompetens inom utveckling av nya produkter, ny design, egenutvecklade nya modellpatent och prototyper.

Leverantör leverantörer Romess

Romess grundades 1970 med målet att erbjuda lösningar för de problem som andra företag har. Verksamhetsområdet är utvecklingen av serviceinstrument för motorfordonssektorn. Tex chassihöjdsmätare m.m.

Kontakta oss