Referensprojekt

Referensprojekt

På SUN Maskin & Service är vår mission att leverera verkstadsutrustning i världsklass. Vi levererar premium verkstadsutrustning från välkända varumärken till bilverkstäder, bilbesiktningsföretag, Försvarsmakten, yrkesskolor, verkstäder för tunga fordon och andra inom motorbranschen.

Du som vill ha en riktigt konkurrenskraftig verksamhet förstår att en av vägarna dit är en riktigt bra utrustad verkstad. Här kan du se några referensprojekt där vi levererat verkstadsutrustning och/eller verkstadsinredning.

Söderbergs, Norrköping

Vid Söderbergs nya anläggning har man förvandlat en gammal Scania-anläggning till en toppmodern VW-verkstad med över 25 arbetsplatser.

Nya Söderbergs blev även platsen för världspremiären av vår nya 2-pelarlyft MAHA MA STAR 3.5, Triple Safety!

Föregående
Nästa

Bilcenter, Nyköping

Bilcenter i Nyköping är först i Sverige med Mercedes-Benz nya världsomspännande anläggningskoncept MAR2020. Mercedes framtidsanläggning är utrustad med fordonslyftar, däckmaskiner, hjulinställare och bromsprovare i högklassig europeisk kvalitet.

Vi levererade även verkstadsinredningen där Bilcenter haft möjligheten att skapa funktionella och skräddarsydda arbetsplatser. Självklart i matchande Mercedes RAL-lack.

Föregående
Nästa

Din Bil, Göteborg

Ny komplett märkesanläggning med bilhall och verkstad där vi haft äran att leverera ingroundlyftar, däckmaskiner och bromsprovare.

Föregående
Nästa

Opus besiktningsanläggningar

Vi har utrustat flera av Opus besiktningsanläggningar med testutrustning.

Föregående
Nästa

Bilmetro, Gävle

Bilhall och märkesverkstad där vi levererat huvuddelen av verkstadsutrustningen, exempelvis inground-lyftar och komplett hjulinställningsplats.

Föregående
Nästa

Arver Lastbilar, Eskilstuna

Nybyggd tungverkstad där vi fått förtroendet att leverera MAHA lastbilsbromsprovare.

Föregående
Nästa

Din Bil, Kista

Ny bilhall och märkesverkstad där vi levererat samtliga ingroundlyftar, samt hjulinställningslyft av högsta kvalitet.

Föregående
Nästa

Dekra besiktningsanläggningar

Vi har utrustat flertalet av Dekras anläggningar med testutrustning.

Möller Bil, Göteborg

Nyetablering i Göteborg. En ren Audi-anläggning där vi haft förmånen att leverera bland annat ljusinställare, bromsprovare, ingroundlyftar, saxlyftar och dubbelsaxlyftar.

Föregående
Nästa

Rejmes, Örebro

Tungverkstad som vi utrustat med MAHA kraftplattor och lastbilsbromsprovare.

Föregående
Nästa

Kontakta oss